dagens middag.
Taco Lasange | ||
1 msk | ||
500 gram | ||
1 påse | ||
1 burk(ar) |
320 gram |
1 burk(ar) |
0,5 påse |
150 gram |
Tillbehör:
sallad, gräddfil (alt. creme fraiche)
Sätt ugnen på 200 grader. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs köttfärsen på hög värme ca 2 min. Blanda ner tacomix och stek ytterligare någon minut. Ställ åt sidan. Häll upp bönor i ett durkslag och skölj dem i lite rinnande vatten. Låt dem rinna av. Blanda bönor med den stekta färsen. Varva mjuka tortillabröd med färsblandningen och tacosås i en ungssäker form. Ca 4-5 lager. Strö ut hälften av den rivna osten överst. Smula sönder tortillachips och strö dem ovanpå och allra sist strör du på resten av den rivna osten. Grädda i ugnen ca 20 min. Servera med sallad och gräddfil.
sallad, gräddfil (alt. creme fraiche)
Sätt ugnen på 200 grader. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs köttfärsen på hög värme ca 2 min. Blanda ner tacomix och stek ytterligare någon minut. Ställ åt sidan. Häll upp bönor i ett durkslag och skölj dem i lite rinnande vatten. Låt dem rinna av. Blanda bönor med den stekta färsen. Varva mjuka tortillabröd med färsblandningen och tacosås i en ungssäker form. Ca 4-5 lager. Strö ut hälften av den rivna osten överst. Smula sönder tortillachips och strö dem ovanpå och allra sist strör du på resten av den rivna osten. Grädda i ugnen ca 20 min. Servera med sallad och gräddfil.
hoppas det blir mumsigt!
Kommentarer
Trackback